10 Haziran 2017 Cumartesi

Yaz Tatili Başlasın

  Ay başında İceoğlanı yaz tatiline soktuk bence hak etti zaten.Yavrum İstanbul trafiğinden dolayı sabah babasıyla benden önce yola çıkıyordu.Onun için bir sürü şey planladık fakat baba beklenmedik bir operasyon geçirdi ve beklemedeyiz 15 gün.  
  Kreşe bu kadar alıştıktan ve bir düzen oturttuktan sonra okulsuzluk nasıl olur bilemiyorum ama umutluyum.Çok yorulup isyan edeceğim zamanlar için burası var zaten:) Ama bol bol gezip,yüzüp,bisiklete binip,kamp yapmayı vs düşünüyorum bakalım.
 
  Eşimin durumu belli olsun ilk iş Safranbolu/Amasra/Sinop gezilecek.Dedesinin tavukları,keçileri vs var.Traktör kullanacak orada,bol bol piknik yapar,denize girer.Şehirden uzak mis gibi doğayla başbaşa vakit geçirip şarj oluruz.Sonra ver elini Ege kıyıları:)) 
  İstanbulda da vakit geçirebilecek şeyler var ve yazın zaten boş oluyor.Mesela geçen gün Haydarpaşa Garı Kitap Fuarına gittik.Kadıköy belediyesinin çevre gününe gittik sonra uçurtma şenliğide var.
  Başka bir zaman Koç müzesine ve Galata Kulesine gidicez.Bir sürü müze ve sergi var gidilebilecek.Ata binmeye gideriz mesela.Düğünler var arada şehir dışına yine gidip gelicez.
Bakalım nasıl bir yaz bizi bekliyor.Şu an iç içe dip dibe sevgi pıtırcığı modundayız:) Diyaloglarımız şu şekilde; "Seni ne kadar sevdiğimi biliyor musun oğlum?" "Ben senin dünyanımmmm annecimmmm" 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder